Yhteystiedot & palaute

Pikku-Torre

Yliopistonkatu 30, 20100 Turku

Puhelin: (02) 274 4866

Sähköposti: pikku-torre@pikkutorre.fi

Voit jättää palautetta Pikku-Torren ruuista, palvelusta, klubitoiminnasta tai jalkapalloilloista parhaiten sähköpostilla:
pikku-torre@pikkutorre.fi

Pikku-Torre since 2002

Pikku-Torre on vakiinnuttanut asemansa kaupungin johtavana jalkapalloravintolana, jossa tunnelma otteluiden aikana hipoo kattoa. Myös ravintolan sisustus on näkemisen arvoinen; kymmenet futishuivit ja harvinaiset pelipaidat nimmareinen koristavat seiniä.

Eikä sovi unohtaa ravintolamme keittiön antimia. Maittavat burgerit ja herkulliset pihvit ovat tavaramerkkimme. Meillä lähtee isokin nälkä!

Toivotamme kaikki tutustumaan rentoon ja mukavaan ilmapiiriin. Uskomme, että viihdytte!

Terveisin
Pikku-Torren väki

Parannusehdotukset, tiedustelut, risut tai ruusut ovat tervetulleita joko palautelomakkeen kautta tai suoraan sähköpostilla pikku-torre@pikkutorre.fi

Ravintola K-18v.


WiFi

Ravintolassamme on langaton Internet-yhteys sekä asiakkaillemme maksuton tietokone!

Huom!

Viikonloppuisin asiakkaillemme tarjotaan klubielämyksiä reggaeasta indiepopiin, soulista funkiin. Klubimme ovat avoinna 03:een.


 

ARTISTIT, BÄNDIT JA KEIKKAMYYJÄT!

Pikku-Torren ohjelma muodostuu eri tyylisistä klubi-illoista, joista vastaavat klubeja pyörittävät yhteistyökumppanimme. Ohjelmatarjontaamme voit tutustua klubikalenteristamme.

Mikäli haluat esiintymään Pikku-Torreen, mieti minkä klubin tyyliin oma musiikkisi sopii ja ole yhteydessä suopraan klubin järjestäjiin. Parhaiten tavoitat heidät esim. kyseisenä klubi-iltana ravintolastamme.

Jos olet kiinnostunut järjestämään omaa klubi-iltaasi tai yksittäistä keikkaa ravintolassamme,
lähetä aiheesta sähköpostia pikku-torre@pikkutorre.fi

Huomioitahan jo etukäteen, että ravintolamme musiikkityyli liikkuu indie / folk / pop / rock / reggae / hiphop / rap / latin -akselilla.

SUUREN KYSYNNÄN VUOKSI, EMME VOI VALITETTAVASTI VASTATA KEIKKAKYSELYIHIN PUHELIMESSA.

kuva